Pouzdra na karty a doklady jsou IN!

Produkt - dokladovka

Pouzdra na doklady neboli „dokladovky“ jsou drobnými, avšak neocenitelnými pomocníky pro snadné uložení a přehlednou organizaci nejrůznějších dokladů a karet. Pomohou vám vyřešit přeplněnou peněženku, jsou funkční, elegantní a praktické. Pokud si zvolíte kvalitní a designově nadčasové pouzdro, můžete ho používat dlouhá léta. Potěší mladší i starší, muže i ženy.

Nosíte doklady a karty jen tak v kapse, nebo řešíte stále naducanou peněženku? Ať tak či onak, nabízí se mnohem lepší řešení. A také bezpečnější. Pouzdra na doklady chrání vaše pasy, občanské průkazy, řidičské průkazy a další důležité dokumenty před poškozením, vlhkostí i opotřebením. Pomáhají vám lépe si organizovat své osobní dokumenty. Mnoho těchto pouzder má speciální kapsy a kapsičky pro různé typy dokladů, což vám usnadní jejich třídění a rychlé nalezení právě potřebného dokumentu.

Pouzdra na doklady mohou chránit vaše osobní údaje před zneužitím. Některá jsou vybavena technologií na blokování RFID, která brání neoprávněnému čtení informací z čipů v pasu nebo kreditních kartách.

 5815-4_ochrani-doklady-a-platebni-karty-dokladovka-cosset-komodo-4424

Jaké pouzdro vybrat

Pouzdro na karty či doklady si každý vybere především dle osobních preferencí a vlastního vkusu. Pokud jej vybíráte jako dárek, vězte, že to může být poměrně osobní záležitost. Kožená pouzdra jsou kvalitním doplňkem, který má hodnotu a obdarovaného může těšit klidně celý život. Rázem se, ze zdánlivě jednoduchého dárku, stává funkční, estetický, ale také udržitelný produkt.

Designy se sice mění podle aktuálních módních trendů, ale zachovávají si svou identitu, kvalitu a módních výstřelků v tomto odvětví příliš nenajdete. Zaměřte se na praktičnost. Někdo využije tenké kompaktní pouzdro, které snadno pojme nejdůležitější doklady, jiný zase uvítá prostornější verzi. Pokud člověk často cestuje, může si vybrat velké pouzdro na pas, letenky, technický průkaz, nebo se mu bude hodit kapsa na bankovky či mince.

Co se týče estetiky, někteří lidé preferují moderní a minimalistický design, jiní mohou upřednostňovat tradiční a klasické kožené pouzdro, které působí elegantně.

Proč kůže?

Kůže je základ. Kožená pouzdra na doklady mají klasický a luxusní vzhled, což může být atraktivní pro ty, kteří preferují tradici a eleganci. Jsou měkká a příjemná na dotek, což je pohodlné při nošení v kapse, jsou flexibilní, odolná a stárnou s grácií.

Cosset, osvědčený výrobce peněženek a pouzder na doklady, je známý kvalitou svých výrobků z lícové hovězí usně a umí se zaměřit opravdu na detaily. Elegantní design, praktické uspořádání, a právě precizní zpracování jsou charakteristickými znaky, které dělají značku Cosset výjimečnou, a díky tomu mohou její kožené dokladovky vynikat dlouhou životností.

Podobnými vlastnostmi se může pyšnit i výrobce Poyem. Pokud preferujete klasický styl a pohodlí, kožená pouzdra Poyem mohou být dobrou a zároveň i o něco levnější volbou.

19242-2_kozene-pouzdro-na-doklady-poyem-5226-cerne

Fenomén SECRID

Holandská značka Secrid přišla na trh s unikátním konceptem kožených pouzder, jejichž základem je hliníkové pouzdro s výsuvným mechanismem. Nejen, že dobře vypadají, nezaberou moc místa, ale zároveň se do nich vejde vše potřebné. Pouzdra SECRID jsou vybavena RFID ochranou, jsou technicky dokonalá a jedinečná.

Na výběr je nepřeberné množství variant a záleží jen na Vás, jak si to své vysněné poskládáte. V nabídce jsou klasická, dvojitá, miniwallet, slim, zaujmou širokou škálou barev, vzorů. Oblíbené jsou květinové motivy pro ženy, zaujme mimořádná kolekce oslavující holandské mistry – malíře, jejichž díla ožívají na pouzdrech díky digitálnímu tisku. Exkluzivní kolekce Carbon má pro změnu vzor, který vypadá jako by byl utkán z uhlíkových vláken. Každé pouzdro má své jedinečné sériové číslo, společnost SECRID je sociálně i environmentálně odpovědná a kompletní výroba probíhá v Holandsku.

Nezapomeňte, že pečlivě vybrané a stylové pouzdro lze považovat za atraktivní a sexy, protože ukazuje, že osoba je precizní a má smysl pro detail. Je hezkým osobním dárkem v rodině, mezi přáteli nebo třeba i kolegy v práci.