Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
5
30x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HK Avatar autora | 15.1.2019
Rychlé doručení Kvalitní výrobek Srozumitelně popsaný návod na umístění kožešiny na kapuci Spokojenost
Avatar autora | 30.11.2018
+ výborná komunikace
+ rychlé doručení
+ pěkné a kvalitní zboží

Avatar autora | 30.11.2018
rychlá reakce obchodu na dotaz podrobné foto a video u produktu peněženka odpovídá fotu
Avatar autora | 29.11.2018
+ skvělá komunikace s obchodem
+ rychlé doručení

Avatar autora | 29.11.2018
Vše OK, I barva vypadá stejně jako na webu
Avatar autora | 29.11.2018
Výborná komunikace, pán ochotně poradil s výběrem, rychlé dodání, vše v pořádku :)
Avatar autora | 28.11.2018
+ Maximální spokojenost.
+ Zboží kvalitní.
+ Rychlé doručení.
+ DOPORUČUJI !

Avatar autora | 26.11.2018
+ Rychlý obchod za slušné peníze

Avatar autora | 26.11.2018
+ objednávka byla k mé velké spokojenosti obratem vyřízena a v pořádku doručena

Avatar autora | 23.11.2018
+ bleskové dodání a objednané zboží odpovídalo nabídce

Avatar autora | 22.11.2018
S nákupem kožešinového lemu z mývalovce jsem velmi spokojená, je krásný hustý a vypadá luxusně a mám radost. Obchod proběhl velmi rychle, jeden den zaplaceno /převodem z účtu/ a druhý den jsem si zboží vyzvedla. Precizní a profesionální služby. Absolutně žádný problém, mohu jen doporučit. Ještě jednou, výše jmenované rodinné firmě děkuji.
Avatar autora | 21.11.2018
Jsem velmi spokojená.Osobně jsem nenašla lepší e-shop s kožešinami.Velký výběr,krásné zboží,příznivé ceny,skvělá komunikace!
Avatar autora | 20.11.2018
Dobrá kvalita i cena, bezproblémová komunikace i doručení. Objednala jsem si kožešinovou vestu, jediné, co bych navíc uvítala, je podšívka. Jinak je moc hezká, teplá, lehoučká, dobře skladná např. do zavazadla.
Avatar autora | 19.11.2018
+ rychlé dodání, zboží v pořádku

Avatar autora | 18.11.2018
První zkušenost,pozitivní zkušenost
Avatar autora 18.2.2019
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 15.11.2018
+ Pěkný přehledný výběr,dobré ceny za skvělý produkt, perfektní komunikace.

Obchod jsem navštívila poprvé. Kupovala jsem pánské opasky. Stránky přehledné, výběr zboží pestrý, zboží v reálu odpovídá nafocení, kvalita odpovídá popisu. Jsem spokojena, snad bude i můj muž až opasky obdrží jako dárek. Velmi chválím komunikaci s prodejcem, poradí s velikostí, vyjde vstříc s odesláním zboží, spolehlivý. Doporučuji. Alena Trávníčková, Cheb
Avatar autora 18.2.2019
Vážená paní Aleno, velice si vážíme Vaší zpětné vazby. Moc děkujeme za podrobnou a příjemnou recenzi. Doufáme, že se opasky budou líbit. Zdravíme!
Avatar autora | 15.11.2018
takhle si představuji internetový obchod.
Avatar autora 18.2.2019
Moc děkujeme, snažíme se, aby zákazníci byli při nákupu vždy spokojeni.
Avatar autora | 9.11.2018
široký sortiment, zajímavé položky
Avatar autora 18.2.2019
Moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi.
Avatar autora | 29.10.2018
+ Rychlost dodání
+ Kožešinový pás super

Avatar autora 18.2.2019
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 29.10.2018
+ Po zaslání dotazu, rychlá odpověď. Vše bez problémů.

Avatar autora 18.2.2019
Děkujeme za kladný ohlas.
Nahoru
30 položek celkem