Lederbalsam: První volba v péči o výrobky z hladké usně

Udržujte své kožené módní doplňky a další výrobky z kůže v dokonalém stavu s Lederbalsamem. Tato speciální směs obsahující lanolin a včelí vosk hydratuje, chrání a obnovuje kůži a zanechává ji měkkou a pružnou. Díky příjemné vůni a snadné aplikaci je Lederbalsam nezbytným doplňkem pro každého, kdo chce udržet své kožené výrobky dlouho v perfektním stavu.

Lederbalsam

Letherbalsam: Tajemství péče o kožené výrobky

Lederbalsam Jaroslav Marcel s lanolinem a včelím voskem je produkt určený pro péči o kožené výrobky, jako jsou boty, tašky, opasky, nebo kožený nábytek. Používá se zejména k ošetření suché a ztvrdlé kůže, která potřebuje hydrataci a ochranu. Pomáhá obnovit elasticitu a měkkost materiálu, zároveň poskytuje ochranu proti vodě a znečištění.

Jeho velkou výhodou je také přírodní složení, obsahuje totiž pouze včelí vosk, přírodní oleje a lanolin, což je přírodní tuková látka získávaná z vlny ovcí, která má vynikající vlastnosti pro hydrataci a ochranu kůže. Včelí vosk má podobné vlastnosti a pomáhá navíc chránit kožené povrchy před vlhkostí a poškozením.

Co vše Lederbalsam nabízí?

  1. Hydratace a ochrana: Lanolin a včelí vosk, dodají vašim koženým výrobkům potřebnou výživu i ochranu proti vlhkosti a poškození.
  2. Obnova a regenerace: Svým složením pomáhá Letherbalsam obnovovat a regenerovat kůži a zachovávat její pružnost a pevnost.
  3. Snadná aplikace: Díky jeho krémové konzistenci se snadno nanáší a vstřebává do kožených povrchů, což zajišťuje rychlou a efektivní péči.
  4. Univerzální použití: Je vhodný pro všechny typy kožených výrobků z hladké usně, včetně bot, tašek, opasků, sedaček a dalšího nábytku.
  5. Prodlužuje životnost výrobků: Pravidelná aplikace může prodloužit životnost vašich kožených výrobků a zachovat jejich krásný vzhled po mnoho let.
  6. Eco-friendly: Přírodní složení z něj činí šetrnou volbu jak pro vás, tak pro životní prostředí.

Lederbalsam a jeho použití

Lederbalsam se na ošetřovanou kůži nanáší přiloženou houbičkou nebo měkkým hadříkem. Je důležité ho aplikovat rovnoměrně a ve slabé vrstvě, aby nedošlo k přebytečnému nasycení kožené usně. Po aplikaci se doporučuje nechat Lederbalsam dobře vstřebat a následně případně nadbytečný materiál setřít čistou hadříkem. Ideálně produkt nejprve vyzkoušejte na méně viditelném místě a nikdy ho nepoužívejte na vlasové usně (broušené, nubukové a velurové).

Dopřejte svým koženým výrobkům péči, kterou si zaslouží. Lederbalsam vám může pomoci prodloužit jejich životnost a zachovat jejich krásný vzhled po dlouhou dobu.