Když jde o kvalitu, kožené peněženky Lagen nezklamou

Máte rádi doplňky, které jsou elegantní, kvalitní a zároveň praktické? Seznamte se s koženými peněženkami Lagen. Tradiční český výrobce ze Zlína je na trhu již od roku 1997. Přes 25 let tak vyrábí nejen stylově zpracované peněženky, ale také další kožené doplňky jako jsou kabelky, batohy, dokladovky, pouzdra a vizitkáře. Svým prvotřídním řemeslným zpracováním, ruční výrobou a kvalitními materiály se výrobky Lagen řadí mezi špičku na módním trhu.

21002_damska-kozena-penezenka-lagen-blc-5064-621-taupe-hneda

Elegance pro každého: Pánské a dámské kožené peněženky jako projev osobnosti a stylu

V našem sortimentu na e-shopu Spongr.cz najdete široký výběr kožených peněženek této značky a to jak pro ženy, tak i pro muže. Dámské peněženky Lagen přitom vynikají množstvím nejrůznějších designů, barev, velikostí i různých variant zapínání. Větší i menší modely potěší spoustou praktických přihrádek.

U pánských peněženek Lagen jsou oproti tomu oblíbené spíše konzervativnější barvy jako černá a hnědá v různých odstínech. Zaujmou však použitím kůže v netradičních povrchových úpravách, jako jsou broušená či voskovaná hovězí kůže, kontrastní švy nebo vytlačované vzory. V naší nabídce najdete jak peněženky orientované na výšku, tak i na délku a nechybí ani dolarovky klasického střihu.

5 důvodů, proč při pořízení peněženky zvolit pravou kůži:

  • Odolnost a dlouhá životnost
  • Materiál příjemný na dotek
  • Stárne s elegancí a dlouholetým používáním získává stylovou patinu
  • Lepší ochrana bankovek, karet a dokladů díky větší pevnosti materiálu
  • Vkusný a luxusní styl, který podtrhne celkový dojem

Kožená peněženka je zkrátka investicí, která se vyplatí. Bude vám sloužit po mnoho let a přitom si zachová svůj půvab a styl. Pokud tedy hledáte spolehlivý a elegantní doplněk pro své každodenní potřeby kvalitní peněženka z pravé kůže by měla být vaší volbou číslo jedna.

IMG_4283

Pokud si pořizujete peněženku Lagen poprvé uvidíte, že vás nadchne a přesvědčí, že kvalitní kožená peněženka je tím správných doplňkem pro vaše peníze i osobní styl. Lagen navíc neustále přichází s novými designy, což může být silně návykové.

Tip: Přečtěte si také náš článek „Jak vybrat správnou peněženku: slaďte funkci a styl“.