Kožešina lem / límec na kapuci z finského mývalovce 10018 RED

Česká výroba
ZDARMAZDARMA
Kožešina lem / límec na kapuci z finského mývalovce 10018 RED
3 500 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Dopravné
Rychlost
Ověřeno
Servis
Prodejna

Detailní popis produktu

Pravou kožešinu na kapuci v tomto unikátním odstínu seženete pouze u nás. Ozdobte si vaši bundu kožešinovým lemem a buďte nepřehlédnutelná na lyžích i ve městě.

Barva kožešiny: podsada je červená, koneček pesíku je červený s černým konečkem.

Délka lemu: 70 cm

Šířka podšívky: 3,5 cm

Šířka přes vlas kožešiny z lícové strany: 22 cm

Na výrobu kožešinových lemů používáme pravou kožešinu z finského mývalovce Saga Royalto znamená vždy prémiovou kvalitu kožešiny, která se vyznačuje maximální hustotou (bohatostí) a dlouhým vlasem.

Každý náš lem je originál a český výrobek. Vždy obdržíte konkrétní lem z fotografie. Upozorňujeme, že kvůli nastavení fotoaparátu, monitoru nebo displeje se barevný odstín ve skutečnosti může mírně lišit.

Před nákupem si prosím přečtěte náš návod Jak připevnit lem a určit správnou délku lemu. Lem lze aplikovat na jakoukoliv kapuci a podle tohoto návodu to zvládnete sami nebo ve spolupráci s vaší švadlenou. Také můžete využít naší služby „Připevnění lemu na kapuci“.

Náš tip: Jeden lem můžete střídat na vícero bundách. Díky speciálnímu háčku na sepnutí navíc můžete lem nosit i jako límec.

Nejdůležitější pokyny při péči o kožešiny:
1) Po vybalení z balíčku kožešinu ihned protřepte a nechte narovnat vlas.
2)
Kožešinu skladujte volně, nezatíženou a v prodyšném obalu, nikdy ne v igelitu.
3)
Pravá kožešina se nesmí nikdy prát.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kožešinové lemy na kapuci
Barva kožešiny: červená
Délka kožešinového lemu: 70 cm - standardní délka
Druh kožešiny: finský mývalovec
Materiál: 100% pravá kožešina
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: