Tipy na luxusní vánoční dárky pro muže i ženy

luxusni-vanocni-darky

Potřebujete načerpat inspiraci na krásné a originální vánoční dárky, které potěší? V článku přinášíme několik našich tipů zaměřených na kvalitní kožené doplňky, se kterými zaručeně nesáhnete vedle. Jejich velkými přednostmi jsou praktické využití, luxusní vzhled a také to, že díky kvalitnímu zpracování a materiálům budou obdarovaného provázet opravdu dlouho. Zároveň se ovšem jedná o dárky, které jsou cenově dostupné. A co konkrétně vybrat? To už se dozvíte dále v článku.

 

Vánoční dárky pro muže

Mnoho mužů si potrpí na kvalitní věci s luxusním a často minimalistickým vzhledem. Chtějí také něco praktického, co využijí v běžném životě. To značně zužuje možnosti výběru toho pravého dárku. Když vybíráte dárek, zkuste se zamyslet nad vkusem a životním stylem muže. Pročtěte si naše tipy a možná objevíte zrovna tu správnou inspiraci na vánoční dárek.

1. Kvalitní kožená peněženka

Muži obecně hledají jednoduché a elegantní peněženky s dlouhou životností. Přesně to nabídnou modely vyrobené z kvalitní kůže. Krásná kožená peněženka se proto snadno stane perfektním dárkem. Platí to hlavně ve chvíli, kdy si všimnete, že ta stará už zdaleka tak dobře nevypadá a neslouží. Při výběru nové peněženky určitě nejprve prozkoumejte tu původní a pokud víte, že muži vyhovuje, snažte se vybrat podobnou, co do velikosti i uspořádání přihrádek a kapsiček.

Pánská kožená peněženka

2. Secrid - peněženka či pouzdro na karty

Zajímavou alternativou k peněžence může být pouzdro na karty. Platí muž většinou bezhotovostně a má hned několik platebních karet? Pak je peněženka Secrid ideální dárek právě pro něj. Základem této peněženky je kovové pouzdro s RFID ochranou proti zneužití dat a krádeži peněz z karty. Samotné pouzdro pojme 4 až 6 karet. Místo pro karty, hotovost, vizitky i další karty pak nabídne kožená peněženka, ve které se pouzdro ukrývá. Pánové ocení i velikost této peněženky, bez problémů se vejde i do kapsy, kde muži obvykle peněženky nosí.

Peněženky Secrid

 

3. Kožený opasek – základ šatníku

K obleku, ale i pro běžné každodenní nošení, se skvěle hodí pořádný kožený opasek. Základním vybavením pánského šatníku by měl být černý a hnědý pásek pro pohodlné sladění s botami. V tomto případě je obzvlášť důležitý správný výběr velikosti, při kterém vám napoví starší opasek. Prohlédněte si i vzhled spony, která je výrazným prvkem na opasku.

Pánský kožený opasek

4. Pánská kožená taška

Pro manažery a další muže, kteří používají k práci laptop, je výborným a skutečně funkčním dárkem pánská kožená aktovka nebo taška s přihrádkou na notebook. Velmi univerzální a praktické jsou potom pánské tašky přes rameno. Díky zpracování z jakostní kůže nabízejí nejenom luxusní vzhled, ale také dlouhou životnost i při častém používání.

Pánská kožená taška přes rameno

Tip: Podívejte se na další tipy, jak překvapit vaši drahou polovičku stylovým dárečkem. 

 

Vánoční dárky pro ženy

Většinou je to s luxusními dárky pro ženy jednodušší. Běžně totiž nosí mnohem více doplňků v porovnání s muži a rády je střídají. Například taková krásná kožená peněženka se snadno může stát součástí vyladěného vzhledu. Volbou kožených produktů pořídíte elegantní věc, pro kterou ženy lehce najdou využití.

1. Stylová dámská peněženka

U žen při výběru peněženky velmi záleží na barvě, ideální je zvolit její oblíbenou barvu. Ženy se na rozdíl od mužů nebrání ani extravagantním a výrazným barvám peněženek. Velmi populární jsou například červené kožené peněženky. Při výběru velikosti se řiďte současnou peněženkou. Klasickou peněženku můžete navíc sladit s pouzdrem na karty Secrid. V tipech na dárky pro muže už jsme zmínili některé jejich přednosti jako kompaktní vzhled či ochranu proti neúmyslnému načtení karty. Kolekce peněženek Secrid navíc vynikají širokou nabídkou unikátních barevných odstínů a výběrem nejrůznějších povrchových úprav.

damska-penezenka

 

2. Pohodlné a praktické kožené rukavice

Milou pozorností pod stromečkem budou například kožené rukavice. Nezbytný doplněk pro každou elegantní ženu, který zároveň ochrání před chladem. Obdarované tímto dárkem ukážete, že vám záleží na tom, aby se cítila příjemně. Ženám se hodí mít hned několik párů v různých barvách pro snadné kombinování s oblečením a dalšími doplňky. Velmi stylově působí řidičské rukavice do auta. S těmi bezprstými je navíc možné pohodlně ovládat navigaci nebo mobilní telefon.

Dámské kožené rukavice

 

3. Luxusní kožešinový lem nebo límec

Příjemně hřejivý pocit během studené zimy dodá kožešinový límec nebo kožešinový lem na kapuci. Tyto doplňky z pravé kožešiny vypadají velmi luxusně a dokážou tím pozvednout vzhled celé bundy nebo kabátu. Pro ženu, která se obléká jednoduše a elegantně zvolte černou nebo šedou barvu. V nabídce ovšem nechybí ani lemy a límce ve výrazných barvách, vhodné pro extravagantnější ženy, které chtějí být nepřehlédnutelné. 

 kozesinovy-lem-1  kozesinovy-limec-modry

 


4. Elegantní klíčenka

Jako drobný dárek mohou ženy ocenit například elegantní klíčenku vyrobenou z kvalitní kůže. Ta se bude krásně hodit k většině kabelek a zároveň potěší svou dlouhou životností. Jde o skvělou menší pozornost, kterou můžete podarovat také obchodní partnery nebo přátele.

Kožená klíčenka 

5. Praktická kabelka nebo batoh

Ženám spolehlivě vykouzlí úsměv na rtech nová kožená kabelka, nejlépe alespoň jedna od každé barvy i velikosti. Nikdy jich není dost. Musí se hodit pro jakoukoliv příležitost a různé způsoby nošení. Jsou situace, kdy elegance vyhrává nad praktičností a někdy přijde vhod mít volné ruce. Ideálním řešením je kabelka i batoh v jednom, kam drahé polovičky vloží nejen klíče a peněženku, ale všechny své cenné nezbytnosti, bez kterých se nelze obejít.

17623_936024-2200-001-kvalitni-kozena-taska-spongr  kozeny-batoh-kabelka-spongr