Dnes prodejna OTEVŘENA pouze do 12:00 hod.

Jak změřit opasek a vybrat správnou velikost

Kupujete kožený opasek po internetu a nevíte, jak změřit opasek tak, abyste objednali správnou velikost? S tímto našim návodem se určitě nespletete.

POZOR! Zákazníci často chybují, a měří celkovou délku opasku (někdy se sponou, někdy bez spony, je to různé). Upozorňujeme již dopředu, že v objednávce objednáváte velikost opasku a ta odpovídá obvodu pasu, NEodpovídá celkové délce opasku (ať už se sponou nebo bez spony).

Co je tedy nejdůležitější? Změřte si obvod pasu přímo v těch místech, kde chcete opasek nosit. Tento naměřený rozměr odpovídá velikosti a délce opasku, kterou budete objednávat. 

 

Pokud kupujete opasek jako dárek, můžete změřit kalhoty v místě, kde se provléká opasek, nebo se raději orientujte podle staršího opasku. Při měření starého opasku měřte ale vždy podle našeho obrázku včetně spony k té dírce, na kterou se opasek zapíná.

 

Zákazníci často chybují, že změří opasek bez spony až na konec koženého řemene. Pak obdrží opasek o několik centimetrů delší, než by potřebovali. Potom je opasek nutné zkrátit. Zkrátit opasek můžete i doma – podívejte se jak se to dělá podle našeho návodu Jak zkrátit opasek.

 

Nechybujte a vyberte si u nás kvalitní kožený opasek a už nikdy nebudete potřebovat jiný.