Stylové a praktické kabelky pro letní sezónu: Zkuste tyto trendy kousky!

Vítejte v letní sezóně plné slunečných dnů, dovolených a módních výzev! S rostoucími teplotami je čas přizpůsobit náš šatník a doplňky letnímu stylu. A co je důležitějšího než stylová a praktická kabelka, která dokáže pozvednout každý letní outfit? V tomto článku vám představíme nejnovější trendy kabelek pro letošní sezónu, které vás okouzlí svým designem, ale také naplní vaše praktické potřeby v horkých letních dnech. Od lehkých něžných kabelek zabrousíme až k praktickým baťůžkům. Připravte se na módní dobrodružství a zkuste tyto trendy kousky, které vás budou provázet po celé léto s elegancí a stylem. Pojďme se společně ponořit do světa stylových letních kabelek a najít ten nejlepší doplněk pro vaše prázdninové dobrodružství!

Kabelky v pastelových barvách – známá letní klasika

Pastelové barvy se každoročně objevují v letních kolekcích známých návrhářů, ani letos tomu není jinak. Skvěle se hodí i pro módní doplňky, které v této podobě krásně osvěží celkový outfit. Mezi trendy v pastelových barvách patří například levandulová, pudrově růžová nebo béžová. Kromě toho se pastelové barvy báječně kombinují s ostatními letními trendy, jako jsou květované vzory, lehké šaty nebo topy s volánky. Dodejte svému módnímu stylu jemnost.

Malé kožené kabelky od značky Segali je možné doplnit dlouhým nastavitelným popruhem. Z kabelky do ruky či etue tak snadno vytvoříte kabelku přes rameno nebo ležérní crossbody model.

 

Praktické crossbody kabelky

Crossbody kabelky oceníte, když potřebujete mít volné ruce. Obzvlášť praktické jsou na letní festivaly, koncerty nebo taneční party. Malá crossbody kabelka, ale může být také vhodným společníkem na vycházku po městě. Využijete ji i v kombinaci s kufrem nebo jiným větším zavazadlem. Do kabelky přitom schováte všechny potřebné drobnosti, které chcete mít neustále po ruce jako mobil, klíče, kapesníky a malou peněženku.

 

Nebojte se výrazných barev

Letní sezóna je ideálním časem na vyjádření svého jedinečného stylu a odvahy v módních volbách. A co by mohlo být pro tento účel lepšího než barevně výrazné kabelky, které okamžitě přitáhnou pozornost a dodají vašemu letnímu outfitu živost a radost? Spektrum trendy barev je široké, od zářivých a živých tónů jako je slunečná žlutá, tropická oranžová či sytě červená, až po svěže zelenou nebo ostře fialovou.

Nezáleží na tom, zda si vyberete velkou plážovou tašku, elegantní večerní kabelku nebo malý crossbody model, barevně výrazné kabelky jsou skvělým doplňkem pro každou příležitost. Mohou být skvělým kontrastem k neutrálním oděvům, nebo mohou sloužit jako hravý a výrazný prvek v kombinaci s ostatními barevnými kousky.

Prohlédnout nabídku kožených kabelek >>

 

Batoh nebo kabelka? Zkuste i modely 2v1

Máte rády praktické batůžky, ale říkáte si, že s batohem nebudete dost stylová nebo se nebude hodit k šatům? To už dnes nemusí být pravda. Stačí zvolit jednoduchý elegantní kožený batoh. Další možností jsou také batohy s inovativním designem, které nabízejí variabilní modely 2v1. Tyto zajímavé kousky vám umožňují přizpůsobit svůj styl a podle aktuální nálady si vybrat, zda je budete nosit jako kabelku nebo batoh. Pro milovníky minimalismu představují tyto multifunkční batohy skutečný požitek pro duši, protože kombinují dva výrobky v jednom a zároveň očarují svým jednoduchým vzhledem, který dokonale ladí s jejich mimořádnou všestranností.

Bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro pastelové odstíny nebo barevně výrazné modely, kabelka je skvělým způsobem, jak vyjádřit svou osobnost a styl. Ať už se chystáte na pláž, večírek nebo jen na procházku po městě, letní kabelka vám bude spolehlivým společníkem. Takže si vyberte tu pravou přesně pro vás. Nechte svoji kreativitu rozkvést, zkuste nové trendy a buďte módně inovativní. Užijte si slunečné letní dny s kabelkou, která bude vyzařovat styl a eleganci.

 

Tip na závěr: Pokud chcete být hezky sladěná zvolte ke kabelce také vhodnou koženou peněženku