Objemné svazky klíčů i jejich hledání je minulostí díky chytrým klíčenkám Orbitkey.

orbitkey-ruzova-zlata-damska-klicenka

Jednoduché nápady jsou často ty nejlepší. A nejinak je tomu u klíčenek Orbitkey, které pochází z dílny dvou mladých australských designérů, kteří chtěli i tuto v podstatě obyčejnou věc každodenní potřeby dovést k dokonalosti a její používání maximálně zpříjemnit. To zaručuje jedinečný, přesto prostý mechanismus, módní provedení i chytré doplňky, díky kterým se stane klíčenka Orbitkey nenahraditelným doplňkem.

V čem jsou klíčenky Orbitkey jedinečné? Nabízí unikátní mechanismus i módní vzhled

Vadí vám neustále chrastící klíče na kroužku, které poškrábou cokoli, co se dostane do jejich blízkosti, a ještě navíc v nevzhledném a objemném svazku zabírají spoustu místa? Klíčenky Orbitkey jsou elegantním a moderním řešením, které klíče změní na příjemného společníka. Jednoduchý, přesto jedinečný mechanismus udrží vaše klíče pěkně pohromadě bez nepříjemného cinkání, a samozřejmě v maximálním bezpečí.

klicenka-orbitkey-s-flashdiskem

Klíčenka jako módní doplněk

Promyšlený systém se u klíčenek Orbitkey snoubí s designem, který díky svému provedení a použitým materiálům působí elegantně, luxusně i moderně. Primárním materiálem pro výrobu je kvalitní pravá kůže v různých barevných variantách od černé až po růžovou, se stejně barevnou či kontrastní vnitřní stranou. Další volbou může být klíčenka z kvalitního polymeru, kterou využijí zejména vyznavači sportovního stylu. Krom stylového designu nabízí i snadnou údržbu - je omyvatelná, odolná vodě, špíně, ale zároveň měkká a pružná. I v tomto případě si vyberete z různých barevných variant vhodných pro muže i ženy. Kožené i plastové řemínky se pak kombinují s různě barevným kováním.

orbitkey-klice-do-auta

Více klíčů neznamená problém

Základní model klíčenky Orbitkey je určený pro 2 až 7 klíčů. Máte-li ale klíčů více, nemusíte se ničeho bát, snadno ji pomocí nástavce rozšíříte tak, aby pojala o 4 klíče více, nebo je můžete zavěsit na chytrý, bezpečný a snadno otevíratelný kroužek či karabinu, které jednoduše připevníte na integrovaný kroužek klíčenky Orbitkey. Ten poslouží například i k upevnění klíčů od auta, budete tak mít vše přehledně po ruce. Chytré kroužky a karabiny z kvalitního kovu můžete používat i samostatně.

rozsireni-na-klicenku-orbitkey

Další doplňky pro váš komfort a pohodlí

Mějte po ruce i další praktické pomocníky, klíčenka Orbitkey vám to umožní. Přenášíte data na USB disku? USB flash disk určený přímo pro systém Orbitkey najdete raz dva v bezpečí mezi klíči.

Nenecháte se překvapit v žádné situaci? Multitool vám umožní otevřít láhev i krabici, uvolnit i utáhnout šrouby s plochou i křížovou hlavou, hrubým pilníkem odstranit nerovnosti i měřit pravítkem. Pokud potřebujete jen otevírat lahve - tak si do klíčenky přidejte praktický otevírák.

Nakonec ani ženy nepřijdou zkrátka, pokud si klíčenku doplní pilníkem a zrcátkem.

pilnik-zrcatko-orbitkey

Už žádné hledání klíčů

Strach ze ztráty klíčů má snad každý. Proto svou klíčenku Orbitkey můžete zabezpečit chytrým lokátorem Chipolo Tracker, který díky Bluetooth technologii a propojení s vaším mobilním telefonem dokáže klíče najít. Samozřejmě ale nemusí zůstat jen u klíčů. Lokátor můžete připevnit ke všem předmětům, které nechcete ztratit a nebo snadno najít.. Příjemným bonusem je pak možnost použít lokátor jako spoušť pro fotoaparát v telefonu, vytvořit si dokonalou selfie nebo společnou fotku tak nebylo nikdy jednodušší.

orbitkey-klicenka-damska

Klíčenky Orbitkey jako skvělý dárek

Pokud vás koncept klíčenek Orbitkey zaujal, neváhejte si tyto praktické pomocníky pořídit i se všemi doplňky, které se hodí k vašemu životnímu stylu, ať je jakýkoliv. A navíc, díky svému designu budou i luxusním dárkem pro vaše blízké, který můžete postupně rozšiřovat.

Inspirujte se klíčenkami a příslušenstvím Orbitkey

Vybírejte celého sortimentu Orbitkey >>